Eerste wenskaarten in Letterpress!

Hieperdepiep hoera, tijd voor een feestje! De eerste wenskaarten zijn in letterpress gedrukt en wat is dit toch heerlijk om te doen. Echt verslavend en het blijft nog steeds naar meer smaken. Gelukkig heb ik genoeg ‘smaakjes’ om uit te proberen. Ander papier betekent eerst uittesten hoe we een mooi druk erin krijgen. 300 gram is heel anders dan 850 gram, maar alles is gelukt! En dan het dilemma welke kleur?? Zoveel mooie kleuren zijn er, gelukkig heb ik genoeg reacties gehad op mijn Facebook pagina. Waar ik zo af en toe een vraag stel en dan krijg ik hele leuke reacties. Dat gaan we vaker doen, vind je het leuk om te reageren wat een leuker ontwerp of kleur is? Like mijn pagina en dan blijf je op de hoogte. Vandaag nieuw papier binnen gekregen, 600 grams cotton, dus het kriebelt weer om weer aan de slag te gaan. Bezig met allemaal ontwerpen voor wenskaarten, geboortekaarten, trouwkaarten, labels, uitnodigingen etc. Wat is het is toch een heerlijk beroep!┬áOverzicht-Hieperdepiep

Terug naar boven