Feest 8 jaar Love Letterpress | 10% korting

Love Letterpress bestaat 8 jaar en wie jarig is trakteert! Een feestelijke afsluiting van het jaar met 10% korting op geboortekaartjes en trouwkaarten. Vier je mee? En ik vertel je het begin van Love Letterpress.

Voor het eerst ook dat ik 10% korting geef op kaarten, alle kaarten wordt met heel veel liefde gedrukt!
Er zijn wel een paar voorwaarden, maar dat mag de pret niet drukken!

10% korting op geboortekaartjes en trouwkaarten in letterpress

Actievoorwaarden 10% korting op geboorte en of trouwkaarten

  • De actie geldt tot 31 december 2020
  • Je dient een offerte aan te vragen via het contact formulier of via info@loveletterpress.nl
  • Actie geldt alleen voor nieuwe klanten/orders
  • 10% korting wordt over het bruto bedrag verrekend van een geboortekaartje of trouwkaart.
  • De offerte is 30 dagen geldig, na offerte.
  • De waarde van deze actie wordt niet in contanten uitgekeerd
  • De actie kan niet met terugwerkende kracht worden gebruikt.

Heb je vragen mail ze mij info@loveletterpress.nl of neem even contact op 0612275919.
Ik bespreek graag jullie wensen en daarop maak ik een offerte voor jullie.

Je kan de collecties van geboortekaarten trouwkaarten hieronder vinden.

10% korting geboortekaartjes en trouwkaarten in letterpress
10%korting geboortekaartjes of trouwkaarten letterpres

Ontstaan van Love Letterpress

In 2012 was ik zwanger van mijn oudste dochter Elsa en als grafisch ontwerper wil je graag nieuwe methodes uitproberen, daarvoor was dit een mooie gelegenheid. Experimenteren met de techniek ‘Letterpress’ stond al heel lang op mijn verlanglijstje. Het maken van een geboortekaartje voor Elsa leverde het perfecte moment. Ik wist meteen hoe ik het wilde ontwerpen; pure typografie. Toen in die tijd nog helemaal niet zo populair met geboortekaartjes. Gebruik van bijzonder papier en deze techniek zouden voor een prachtige kennismaking zorgen met een nieuwe wereldbewoner én met dit authentieke ambacht. Mijn speurtocht naar een kundige drukker was ook succesvol en toen ik een paar voorbeelden toegestuurd kreeg was ik verliefd! Het kriebelde, ik wil dit ook kunnen.

Na de geboorte van onze dochter Elsa kregen we heel veel fijne en enthousiaste reacties op haar geboortekaartje. Kort daarop kon ik een handdegelpers bemachtigen en zo is het balletje gaan rollen. Als ontwerper heb ik meer dan genoeg ideeën en inspiratie wat ik er allemaal mee kan doen; de mogelijkheden zijn talrijk.

Mijn eerste trouwkaart drukte ik voor vrienden Boy & Inez met het logo ‘Ze leefden nog lang en gelukkig’, niet alleen de trouwkaart maar gelijk een hele trouwkaart, wat een leuk feestje om te mogen doen, op naar de volgende jaren!

Liefs Lindsey

Terug naar boven