Kom maar op 2013!

Het is weer even geleden, maar beter laat dan nooit. Telkens schrijf ik iets, maar plaats ik niks ‘lekker handig’. We zitten niet stil, experimenteren met mijn eigen drukpers. De weg vinden hoe deze techniek werkt en in elkaar zit is een hele beleving! Maar ooooo zo geweldig. Niet alleen het drukken zelf, maar hoe heet dit, waar haal ik dat? Telkens een stapje dichterbij, van dit prachtig staaltje ambacht. Op de website van Druk werk in de marge  vind je al een hoop. Laatst een berichtje geplaatst over een vraag van de techniek. Zoveel leuke reacties gehad, zelfs belde er iemand mij die al jaren drukker/letterzetter is met de boekdrukkunst. Zo mooi om te horen dat iemand met zoveel passie erover kan praten! Hopelijk kan ik dit na zoveel jaar ook zeggen. Hij vertelde mij dat vroeger de ‘moet’ (ingedrukte stuk) vroeger helemaal niet de bedoeling was en mocht. Wat nu dus wel de trend  is. Dit weekend een proefje maken voor een ‘save the date’ in letterpress! Het word een vintage, rustieke bruiloft met als extra accentje ‘de film’. De save the date is een voorproefje hoe de trouwkaart gaat worden. Het ontwerp is bijna klaar, nu afwachten wat het bruidspaar ervan gaat vinden.  Daarnaast heb ik een aantal ontwerpen gemaakt voor Moosmade, een hele leuke stempel winkel. Kijk en laat je inspireren! Wanneer mijn ontwerpen er zijn, dan volgt er een berichtje. Het jaar is voorbij gevlogen, we zijn alweer halverwege januari. En de uitnodiging dat onze dochter Elsa 1 jaar word is de deur uit. We zitten in prachtig avontuur hoe zo’n klein meisje een eigen karakter krijgt. Met een lachend gezicht loopt ze alle kanten uit en weet precies wat ze wilt. Gelukkig mag ik nu nog even bepalen hoe de ‘uitdeelkadootjes’ eruit gaan zien. Natuurlijk met een grafisch tintje, papieren tasjes met een gedeelte van haar uitnodiging erop. Volgens mij word dit weer een mooi jaar om heel veel ideeën uit te werken en prachtige grafische ontwerpen te maken. 

polymeer Stempels-moos Verjaardag-Elsa-vaag

 

 

Terug naar boven