Letterpress labels voor Pasen!

set-labels_pasen_oranje_groen_paars_neon_roze_mint_geel_letterpress_bloem_vlinder_loveletterpressHet feest van paaseieren zoeken! Als kind was het altijd spannend – mijn herinnering- slapen gaan en de volgende dag eieren zoeken! Zoveel mogelijk en net even meer dan het aantal van mijn broer.  Een probleem hij was ook fanatiek ;-).  Na het eieren zoeken en chocolade eitjes vinden, gingen we ontbijten.

Voor het ontbijt, brunch of lunch… Heb ik labels ontworpen die je kan gebruiken om dit  feestelijk te maken! Op Facebook heb ik gevraagd welke kleuren, erg leuke reactie op gehad. Ze zijn er in 6 verschillende vrolijke kleuren, maar wel met een beperkte oplage. Je kan ze kopen per 4 in dezelfde kleur of per 6 in alle kleuren!

labels_pasen_letterpress_neon_roze_bloem_vlinder_loveletterpressVrolijk Pasen roze 

labels_pasen_letterpress_paars_ei_bloem_vlinder_loveletterpresslabels_pasen_mint_letterpress_konijn_bloem_vlinder_loveletterpress

Bij het ontbijt kwam weer een leuk spel! Eitje-tik,  een wedstrijd om zo lang mogelijk met je ei te spelen.  Je zocht een ei uit (inspecteerde het ei goed, of het ei bijvoorbeeld nog geen barst in de schil had) Je zocht een tegenstander uit en dan begin je, je probeert het ei van je tegenstander kapot te tikken. Je ei heeft twee kanten en dus twee kansen.  Is je ei aan beide kanten kapot, dan eet je je ei op. Degene die het langst doet met zijn ei is  de winnaar! (Je kan een leuke prijs zoals een chocolade paashaasje eraan verbinden).

labels-pasen-gratis-loveletterpress2

Bij mijn opa en oma mochten we ook paaseieren zoeken, (allebei van schippers afkomst en hebben 4 dochters).  Ze lagen aan wal en op de werf mochten wij dan paaseieren zoeken. Voor een kind een walhalla! Oma wist gelukkig het aantal eieren en snoep vaak. Daarna met hele familie eitje – tik spelen. Erg fijne en leuke herinneringen aan, maar er werd stiekem ook ­wel eens wedstrijd-ei verwisseld. Haha Daarom heb ik nu labels bedacht, dan word het lastiger om een ei om te wisselen.

Je kan nu gratis het spel eitje- tik met wedstrijd labels dowloaden. Heel vel plezier ermee! Wil je laten zien hoe ‘eitje tik’ bij jullie eruit ziet. Deel ze via social media #EitjeTikWedstrijd

Downlaod de pagina:

PDF Eitje Tik Wedstrijd!

Een spel voor jong en oud!

Zelf merkte ik dat mijn man die uit Utrecht komt, dit helemaal niet kent. De introductie was zo gemaakt en nu met een dochter van 2 jaar is het leuke en mooie traditie die ik graag wil voortzetten.

Heel veel speel plezier!

Liefs Lindsey

Terug naar boven