Love Letterpress

Uit liefde geboren…

Als grafisch ontwerper wil je graag nieuwe methodes ontdekken en toen ik zwanger was van onze dochter Elsa (2012) zag ik een mooie gelegenheid. De techniek ‘Letterpress’ stond al heel lang op mijn verlanglijstje en voor een geboortekaartje was dit de perfecte combinatie.
Ik wist meteen wat voor ontwerp, pure typografie. Door de techniek, het papier een prachtige kennismaking met een nieuwe wereldbewoner en deze authentieke ambacht. Een speurtocht naar een drukker was gelukt en toen ik een paar voorbeelden kreeg was ik verliefd! Het kriebelt, ik wil dit ook kunnen.

Toen onze dochter is geboren en na heel veel mooie reacties over het geboortekaartje. Kon ik aan een handdegelpers komen en zo is het balletje gaan rollen. Als ontwerper genoeg ideeën en inspiratie wat ik allemaal kan gaan doen. Alles wat ik bedenk, kan je vinden op de www.loveletterpress.nl

Hieronder een aantal voorbeelden, vragen mail mij. info@lindseyknoop.nl

 

Love Letterpress geboortekaartje trouwkaarten wenskaart

Terug naar boven