Love Letterpress met kaarten en labels op de kerstmarkt!

kerstmarkt_avond_overzicht_loveletterpress

Een paar weken geleden heb ik me opgegeven voor een kerstmarkt. Een mooie kennismaking met de producten van Love Letterpress. Je begint met een klein lijstje wat je allemaal zou willen en wat er allemaal gekocht moet worden. Je maakt op pinterest een bord aan voor inspiratie. In mijn hoofd had ik al een indeling en dan begint de speurtocht maar ook de planning. Welke onderdelen als eerste en welke kunnen nog even wachten. Je mag gaan strepen op de lijst, maar gek genoeg komen er weer nieuwe kleine dingen bij! Hoofdlijnen zijn: oude kratten waar ik mijn ‘kaart op maat’ presenteer, bakken waar kaarten inzitten, een mooie vaas met takken en labels, cadeau’s eronder, een aankleding van een ‘kerst’ tafel met een etagère met lekker hapjes en  lolly’s voor geboorte en trouwen labels. Zoals je leest genoeg te doen.  Een whatapp groep gemaakt met 2 vriendinnen -mijn assistentes- die het niet erg vinden om met te denken en om mee te shoppen.

Maar met een goede planning is alles goed gekomen! Zelfs zo goed dat we de avond ervoor nog gezellig met de buren hebben geborreld tot middernacht. Toen was het echt tijd om te gaan slapen, zaterdag zou een lange dag worden. De volgende ochtend inpakken en alles paste in mijn bakfiets, op de fiets naar de kerstmarkt in Leidsche Rijn. Een gezellig familie uitje, met het gezin naar de kerstmarkt. De weergoden hadden er ook zin in, want 2 dagen lang geen regen.(wel in de nacht, kijk dat komt mooi uit)

Ik had een tafel in tent, 2 gezellige buurvrouwen naast me, de eerste keer opbouwen  ben je altijd langer bezig dan je denkt (we konden ook pas later opbouwen). Maar ik heb 2 heerlijke dagen gehad –gelukkig thermo kleding aan, dat scheelt-. Hele gesprekken gehad, veel verschillende mensen langs mijn kraam gehad. Mooie en leuke verhalen gehoord. Mensen waren onder de indruk als je dan verteld dat je alles zelf maakt met een oude drukpers. Complimenten gehad dat ik een duidelijk stijl heb in mijn ontwerpen, erg leuk om te horen.

Een mooie kennismaking met Love Letterpress. Het voordeel van 2 dagen buiten staan, je slaapt heerlijk ;-).

kerstmarkt_avond_enjoy_loveletterpresskerstmarkt_avond_kerstkaarten_loveletterpress kerstmarkt_dag_borden_loveletterpresskerstmarkt_dag_stempels_loveletterpress kerstmarkt_dag_trouwen_loveletterpress kerstmarkt_dag_visitekaartje_loveletterpress

 

Terug naar boven