Love Letterpress online! Winkel vol met letterpress.

Jaaaaaaa, eindelijk is het dan zover! Mijn eigen webwinkel met allemaal producten in letterpress. WAUW, helemaal geweldig. Een heel leuk avontuur, soms sta je versteld van je eigen kunnen en soms zit je onwijs te mopperen achter de laptop. Omdat er dan iets niet lukt, waarvan je dacht ‘ooowww, appeltje eitje’.  Heel veel geleerd de afgelopen periode en dat blijft nog wel even zo. Wat komt er veel bij kijken om een webwinkel te openen. Als ontwerper be­­n je kritisch over het ontwerp en wat de mogelijkheden zijn, maar ja als dat eenmaal staat. Daarnaast workshops volgen, SEO, je navigatie, betalingssystemen en welke emails krijgt de klant, versturen van bestelling en welke uitstraling krijgt deze bestelling als het de deur uitgaat en alles wat ik nog vergeten ben. Maar laten we vergeten het is ook ontzettend leuk om te doen! De liefde die ik voor letterpress heb, wil graag overbrengen naar mensen zodat zij een ‘beleving ‘ krijgen.

Wat kan je allemaal bestellen op Love Letterpress: wenskaarten, geboortekaarten, trouwkaarten, labels en geboorte/trouwborden op dit moment.Er staan nog genoeg dingen op mijn lijstje die ik graag zou willen drukken op mijn pers.Nu al deze ideeën eens gaan uitwerken!

Waarom de naam Love Letterpress? De naam Love Letterpress is ontstaan toen ik bezig was met mijn speurtocht. Iedere keer als ik iets zag van Letterpress en waar ik inspiratie van kreeg. Twitterde ik met #LoveLetterpress….

Laat je inspireren wat er allemaal mogelijk is met Letterpress en word er net zo verliefd op als ik!

Je kan Love Letterpress ook volgen via Facebook, Twitter en Pinterest.

www.loveletterpress.nlWebsite_loveletterpress-opening

Terug naar boven