Ons eigen geboortekaartje!

Na lang wachten, mag ik dan ons eigen geboortekaartje showen! Onze dochter Elsa is 31 januari 2012 geboren… Mama en Elsa maken het prima, papa zit helemaal in zijn rol en Bluf probeert het goede voorbeeld te geven aan Elsa om lekker door te slapen! Een mooiere aankondiging dat ze geboren is,  kan ze denk ik niet krijgen. “Letterpress’ wilde ik al heel lang eens proberen en nu zag ik een mooie gelegenheid om het ook te doen. Geen digitaal geprint kaartje, maar gewoon een mooie ambacht laten zien. Puur de techniek, het materiaal samen met kleur en typografie! Eenvoud, maar dan wel op een prachtige manier. Als je het kaartje in handen hebt, voel je de beleving van ‘Letterpress’. Vorige week zijn ze op de post gegaan en tot nu toe alleen maar leuke reacties gehad! Een ‘aaibaar’ kaartje vond ik toch wel de leukste! Ben echt helemaal weg van de techniek, dus wie weet in de toekomst… 

Daarnaast heb ik in dezelfde typografie ook een geboortebord gemaakt! 

Terug naar boven