Ontwerpen als stempels bij Moosmade

Daar zijn dan de eerste ontwerpen, die je kan kopen als stempel! Hoe leuk is dat, vanaf vandaag kan je ‘mij’ nu kopen, nooit gedacht dat ik dit ooit zou zeggen ;-). Op dit moment zijn er 3 ontwerpen in de webshop van Moosmade. En psssssst ik zag net dat er al eentje is uitverkocht! Gelukkig hoorde ik ook al dat Moniek van Moosmade,  bezig is om weer nieuwe te maken. Ze is er maar druk mee de overbuurvrouw. Voor mij natuurlijk alleen maar een mooi compliment en fantastisch dat mensen nu een ontwerp als stempel kunnen kopen.  2 stempels in de categorie ‘verjaardag’ en 1 stempel in de categorie ’trouwen’. En de stempel van de categorie van trouwen, die ga je binnenkort nog een keer terug zien. Alleen helemaal in letterpress, maar dan als ontwerp voor een trouwkaart. Wie weet wat voor ontwerpen er misschien nog komen in de toekomst. Maar nu kan je al genieten van deze ontwerpen! Heel veel plezier ermee.

moosmade

Terug naar boven